Home Nieuws 26 april Filmconcert in 4D
26 april Filmconcert in 4D
zaterdag, 21 maart 2015 23:12

Op zondag 26 april kunt u genieten van een Filmconcert in Lottum, georganiseerd door Koninklijke Harmonie Lottum in samenwerking met Dansgarde Lottum en Niels Wilmsen op piano. Door de combinatie van live muziek, dans en beelden op groot scherm creëren wij voor u een 4D filmbeleving. Dat is nog beter dan in de bioscoop! De gymzaal van de Smetenhof wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een filmzaal, compleet met groot scherm en rode lopers. Oscar

Films uit diverse genres

Door de keuze voor zowel nieuwe als oude films, hoort en ziet u vele bekende melodieën en beelden voorbij. Films als Harry Potter, Soldaat van Oranje, Rocky en vele andere zullen de revue passeren. Gaat u er rustig voor zitten en geniet van een middagje film en entertainment. 

Tijden

Het filmconcert start om 14:30 uur en duurt tot 16:30 uur met een korte pauze. De zaal is voor publiek geopend vanaf 14:00 uur. U kunt zelf uw plaats uitzoeken. 

Kaartverkoop

De entreekaarten zijn te koop bij Bloome-Huuske Rosa, Markt 19 in Lottum. De kaarten kosten in de voorverkoop € 7,50 per persoon inclusief 1 consumptie. Aan de dagkassa betaalt u € 8,50 per persoon inclusief 1 consumptie. Kaarten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. 

Graag tot ziens op ons Filmconcert 4D: mis het niet!