Home Nieuws Open inlooprepetitie op 13 november
Open inlooprepetitie op 13 november
maandag, 28 oktober 2019 23:05

Als je zelf ooit een instrument hebt bespeeld. vraag je je misschien af of je niet weer muziek kunt gaan maken.

Wil je ook weten of het bij jou nog kriebelt? Doe dan mee tijdens onze open inlooprepetitie op woensdag 13 november. Hierbij kun je, geheel vrijblijvend, meespelen tijdens een repetitie van onze harmonie. Indien nodig zorgen wij voor een instrument. Natuurlijk kun je ook gewoon komen luisteren.

Onze harmonie bestaat inmiddels uit leden die afkomstig zijn uit Lottum en verschillende omliggende dorpen. Ze hebben in veel gevallen een binding met Lottum, maar delen vooral hun passie om samen muziek te maken.

We hebben een gevarieerd programma, waarbij we concerten geven en regelmatig op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen zoals themaconcerten (bv film, musical) of grotere promsconcerten met combo en zang. Tijdens de uitvoeringen dragen we een vlot en passend concerttenue, de uniformen worden hierdoor minder vaak gedragen.

Het afgelopen jaar zijn er verschillende leden bijgekomen die al een instrument elders bespeelden. Daarnaast hebben we ook weer oud-leden mogen verwelkomen.

Wil je ook weten of het bij jou nog kriebelt? Doe dan mee tijdens onze open repetitie-avond op woensdag 13 november om 19.30 uur in de Smetenhof. Hierbij kun je, geheel vrijblijvend, meespelen tijdens een repetitie van onze harmonie. Indien nodig zorgen wij voor een instrument. Je kunt ook gewoon komen luisteren. Komt deze datum jou niet gelegen, dan kun je natuurlijk altijd tijdens een andere repetitie binnenlopen. We repeteren elke woensdag van 19.45-22.00 in de Smetenhof, van 21.00-21.15 hebben we een korte pauze.

Naam, instrument en telefoonnummer

We hopen je gauw te zien bij de Koninklijke Harmonie!